Felhívom tisztelt leendő megbízóim figyelmét, hogy az ügyre vonatkozó ajánlatkérés, illetve az arra adott válasz minden esetben díjmentes. A megbízási díj kizárólag akkor válik esedékessé, ha annak mértéke Ön által is elfogadásra került, illetve, ha megegyezés születik a megbízás részleteire vonatkozóan.

Keressen bizalommal a honlapon található Kapcsolat menüpont használatával, illetve az elérhetőségeim bármelyikén, amennyiben egyedi ajánlatra van szüksége ügyével kapcsolatban. Rövid határidővel megválaszolom megkeresését.

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 7. földszint. 3/A

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett dr. Párkai Dániel egyéni ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.

Elérhetőségek
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 7. földszint. 3/A
Megközelítés

Irodám az I. kerület szívében, a Vízivárosban található, így kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik

  • tömegközlekedéssel: a Batthyány tértől 2 perc sétára, illetve a 19-es és 41-es villamosok Halász utcai megállójától 1 percre található az iroda;
  • gépjárművel: parkolás szempontjából szintén kedvező az iroda elhelyezkedése, hiszen a Bem rakparton, a Szilágyi Dezső téren, illetve a Fő utcában is könnyen található parkolóhely, ami azonban hétköznap 8:00 és 18:00 óra között díjköteles.

DR. PÁRKAI DÁNIEL 2020 | Minden jog fenntartva