OKIRATSZERKESZTÉS

Annak érdekében, hogy a szerződő felek megkímélhessék magukat a közöttük létrejövő megállapodás érvényesítésével járó jogi-, időbeli, valamint a hosszan elhúzódó bírósági vagy egyéb hatósági eljárásoktól, minden esetben fontos jognyilatkozataik pontos rögzítése.

 

Miben tudok az Ön segítségére lenni?
  • szerződések megszerkesztése az Ön igényeinek és a jogszabályok adta kereteknek megfelelően;
  • szerződések véleményezése az aláírást megelőzően;
  • Általános szerződési feltételek (ÁSZF) megszerkesztése, módosítása és véleményezése vállalkozások és magánszemélyek részére egyaránt.
A COVID-19 koronavírussal kapcsolatos egyedi jogi vonatkozású problémák kezelése

A koronavírus miatt hatályba lépett veszélyhelyzet, valamint a vírus terjedésének megakadályozása érdekében bevezetett korlátozások a komoly gazdasági recesszió mellett számos jogi problémát felvetnek. Naponta számos megkeresés érkezik a koronavírus következtében megváltozott jogi környezet által keltett bizonytalan kérdésekkel kapcsolatban.

Amennyiben a koronavírussal összefüggő jogi kérdése vagy problémája van, keressen bizalommal annak érdekében, hogy személyre szabott, hatékony és megnyugtató megoldással szolgálhassak Önnek!

Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett dr. Párkai Dániel egyéni ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatók.

Elérhetőségek
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 7. földszint. 3/A
Megközelítés

Irodám az I. kerület szívében, a Vízivárosban található, így kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik

  • tömegközlekedéssel: a Batthyány tértől 2 perc sétára, illetve a 19-es és 41-es villamosok Halász utcai megállójától 1 percre található az iroda;
  • gépjárművel: parkolás szempontjából szintén kedvező az iroda elhelyezkedése, hiszen a Bem rakparton, a Szilágyi Dezső téren, illetve a Fő utcában is könnyen található parkolóhely, ami azonban hétköznap 8:00 és 18:00 óra között díjköteles.

DR. PÁRKAI DÁNIEL 2020 | Minden jog fenntartva